+371 6726 3333 / +371 67COFFEE
Aeropress

Aeropress un French press ir stipri līdzīgas kafijas pagatavošanas metodes. Pagatavošana notiek divos etapos. Visupirms kafija tiek sajaukta ar ūdeni, pēcāk tiek filtrēta caur smalku filtru; vienīgā atšķirība ir filtrēšanas iekārtā.
Ierīces izmantošnas secība:
- samitrina vienreizlietojamo filtru; to uzliek uz apakšējā vāciņa, ko uzskrūvē uz cilindra. Cilindru uzlik uz krūzes.
- pēc tam caur piltuvi ielej cilindrā ūdeni, kas ir 90 ° C. Ūdeni jāielej līdz atzīmēm uz cilindra, jāmaisa ar lāpstiņu 10 sekundes.
- pēcāk virzuli ieveto cilindrā, to spiežot uz leju (apm 20 sekundes), ūdens tiek izspiests caur kafijas biezumiem (tie paliek filtrā).
Labākais, ko varam pagatavot...